Politsei: ahistamisjuhtumitest tuleb kindlasti teada anda

, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Snelli tiik
Snelli tiik Foto: Liis Treimann

Tallinncity palvele kommenteerida Facebooki jõudnud kirjeldusi Snelli pargis ja selle lähiümbruses naisi ahistava perverdi kohta rääkis Põhja prefektuuri kesklinna jaoskonna juht Kaido Saarniit, et ühest konkreetsest juhtumist lähtuvalt ei saa siiski teha üldistusi, justkui liiguks Tallinnas Snelli tiigi ja Tornide väljaku  ning vanalinna ümbruses rohkelt kahtlaseid isikuid, kes naisterahvaid tüütavaid.

Facebookis kirjutas noor naine, et teda ahistas 9. novembri öösel Tornide väljakul alasti pervert. «Selle intsidendi osas on politsei võtnud ühendust kannatanuga ning kutsunud ta ütluste andmiseks jaoskonda. Politsei uurib juhtunu asjaolusid ning pärast homset kohtumist kannatanuga selgub, milline saab olema menetluskäik,» selgitas politsei esindaja.

Ühest juhtumist lähtuvalt ei saa Saarniidu hinnangul siiski teha üldistusi selle kohta, justkui liiguks Tallinnas Šnelli tiigi ja Tornide väljaku  ning vanalinna ümbruses rohkelt kahtlaseid isikuid, kes naisterahvaid tüütavaid. «Sellise sisuga teateid laekub politseile aeg-ajalt, kuid mitte igapäevaselt,» rääkis ta.  

«Kindlasti tuleks kõigil, kes tunnevad end teise inimese käitumise poolt ahistatuna või tunnevad, et olukord võib kujutada ohtu tervisel ja elule, anda sellest koheselt politseile teada. Ka möödujatel ei tasuks jääda kahtlase tegevuse suhtes ükskõikseks vaid kutsuda abi ning teavitada juhtunust koheselt politseid,» soovitas Saarniit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles