Piletimäng: võida piletid ööklubi Arena 3 avapeole!

, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ööklubi Arena3

Ööklubi Arena 3 avab sel nädalal oma uksed uues kohas. 15. ja 16. novembril toimuvad ööklubi avaüritused endises Apollo ja 777 klubi ruumides Tartu maantee 17.

Arena 3 kutsub kõiki oma vanu peofänne ning uusi pidulisi oma uue asukoha avapidustustele.

Reedel, 15. novembril teeb uue koha avapaugu briti klubistaar Keeno, kes esitab pooleteisttunnise drum&bass hitisaju. Tule-, valguse- ja trummishowga astub samal õhtul üles tuntud headuses Peeter Jõgioja.  Facebooki lehe kaudu registreerunutel kuni kella üheni öösel sellel peole sissepääs tasuta!

Laupäeval, 16. novembril jätkab Arena 3 avaürituste hullust ClubVisioni superpidu «Hard Nation». Lavale kistakse kaasa hardstyle’i asutaja The Phophet, kes on omapärast stiili esindanud juba 25 aastat üle terve maailma.

Tallinncity korraldab aga oma Facebooki lehel ka piletimängu ning saadab võitjad koos kaaslasega Arena 3 avapidustustele just neile sobival päeval!

Piletimängus osalemiseks:

Mine Tallinncity Facebooki lehele ja hakka meie fänniks.

Leia postitus teemal: Piletimäng: Arena 3 piletimäng. Jaga ja vajuta «like» ning kirjuta postituse alla oma kontakt (meiliaadress).

Nii oledki osalenud piletimängus. Tallinncity loosib reede keskpäevaks välja võitjad, kes saavad koos kaaslasega minna Arena 3 avapidustustele.

Võitja tehakse teatavaks reede keskpäeval Facebookis ning temaga võetakse ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles