Tulemas on talgud Pirital, kesklinnas ja Aegna saarel

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heakorratalgud Koplis Kase pargis.
Heakorratalgud Koplis Kase pargis. Foto: Peeter Langovits

7. ja 8. mail toimuvad Tallinna heakorrakuu raames koristustalgud Pirital Lillepi pargis, Kesklinnas Siselinna kalmistul ja Aegna saarel.


Reedel, 7. mail on Pirita linnaosa talgupäev Lillepi pargis, teatas Raepress. Talguliste kogunemine on kell 14 velodroomi vastas olevas parklas.

Laupäeval, 8. mail kell 11 korraldavad Tallinna Keskkonnaamet ja Tallinna Kalmistud heakorratalgud Siselinna kalmistul. Kavas on koristada ajalooliselt olulisi hauaplatse ja nende ümbrust. Kesklinna valitsus korraldab laupäeval talgud Aegna saarel.

Möödunud nädalavahetusel toimunud suuremahuliste koristustalgute käigus said prahist puhtaks Nõmme-Mustamäe maastikukaitseala, Maarjamäe klint Paevälja asumis, Pirita maastikukaitseala, Stroomi puhkeala, Kakumäe rannaala ja veel mitu kohta Tallinnas. Tallinna heakorrakuu kestab kuni 23. maini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles