Maardu linnapeaks sai Nikolai Vojeikin

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maardu senine linnapea Georgi Bõstrov (vasakul) sai linnavolikogu esimeheks. Linnapeaks valiti Nikolai Vojeikin.
Maardu senine linnapea Georgi Bõstrov (vasakul) sai linnavolikogu esimeheks. Linnapeaks valiti Nikolai Vojeikin. Foto: Maardu linnavalitsus

Maardu linnavolikogu tänasel istungil valiti Maardu linnapeaks senine abilinnapea Nikolai Vojeikin.


«Ma suhtun valimisse linnapeaks, kui vastutuslikku väljakutsesse, väärtustades sellega eelkõige linnavolikogu liikmeid kui häid kolleege ja koostööpartnereid, kellega meil seisab ees ühine töö meie linna dünaamilise ja stabiilse arengu tagamisel,» sõnas Vojeikin pärast hääletuse lõppu.

Samuti märkis ta oma sõnavõtus, et hindab väga kõrgelt võimalust töötada koos linnavolikogu esimehe Georgi Bõstroviga, kelle pikaajaline ja hindamatu kogemus linna juhtimisel väljendus valimistel linnarahva jätkuva poolehoiuga.

Maardu senine linnapea Georgi Bõstrov siirdus pärast valimisi linnavolikogu esimehe ametisse, kus keeleinspektsiooni käsi enam temani ei ulatu. Linnapeana oleks Bõstrov pidanud oskama eesti keelt kõrgeimal ehk C1 tasemel. Volikogu esimehele see nõue ei laiene.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles