Lugeja räägib reedest: ostsin kaheksa õlut ja lindude söögimaja

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käes on reede!
Käes on reede! Foto: SCANPIX

Tallinncity kogus täna oma lugejate märkmeid reedese töö- ja elukorralduse kohta. Enamjaolt kirjutati, et reede on päev kui iga teinegi, kuid oli ka neid, kes rääkisid lühendatud tööpäevast või võimalusest kodukontoris töötada. Laekus ka lõbusaid päevakavasid.

«Eilsest oli natuke halb olla, läksin poodi ja ostsin kolm õlut. Hakkas parem,» kirjutas kommentaator Jürka. «Sõin sushit ja tegin pitsi teravat. Siis julgesin rooli minna ja ostsin Hortesest lindudele toidumaja, Sol õlut kaheksa tükki - sealt saab ka kärakat, seemned unustasin,» muljetas ta. «Nüüd 500 eurot taskusse ja tellin takso, sõit tuleb sõbra poole.Seal pidu juba ja õhtul kuhugi vanalinna restorani.»

Pidusest meeleolust terve reedese päeva vältel pajatas ka kommentaator Lothario: «10:30 tõusin, öiseks peomölluks tuleb ikka korralikult välja puhata. Söök, kohv, Facebook, uudised ja kell saabki 13, siis rattaga sõit mõned tunnid, peol tuleb ikka värskusest särada,» kirjutab ta. «Kell 16 saun küdema, riided üle vaadata mida õhtul selga panna, kiirelt poest läbi, paar õlut sauna ja õhtuks rummipudel. Kell 19 Facebooki chat, et kuhu klubisse naised õhtul lähevad. Kell 20 kork maha rummipudelilt, aktiivsus FBs suureneb, tümakas käib. Kell 23 suund linna poole,» kirjutas ta.

Kõige detailsema kirjelduse oma päevast avaldas aga kommentaator Qwerty, oma töisest elust kirjutas ta nii: «Kell 10:30 - jõudsin oma kabinetti ja tegin arvuti lahti. E-kirju ei viitsinud kohe vaatama hakata, niikuinii seal s*****i head ei ole, mängisin närvide rahustuseks Miniclipis paar raundi piljardit,» muljetas ta.

«Kell 10:45 - tegin meilboxi lahti. Nagu ma arvasin, midagi head ei olnud. Äripartner tahab jälle mingit strateegiat arutada täna. Issand jumal, kas ta ei tea siis, et reede on!  Mina hakkasin igatahes ettevõtjaks seepärast, et teised teeks suurema osa tööst minu eest ära, tema aga vist selleks, et saaks ainult rohkem tööd teha,» arutles kommentaator.

«Igatahes ma vastasin talle, et mul on täna kiire, aga saatku mulle meili peale oma mõtted, ma nädalavahetusel saan keskenduda nendele. Keskendun ma jah! Õhtul lähen meestega sauna ja pärast klubisse tšikke sebima, laupäeval olen pohmas ja läbi nagu lätlane ning ei viitsi midagi teha niikuinii. Ja pühapäeval ei tohi tööd teha, see on mul reegel. Nad on selle põhimõtte Piiblisse ka võtnud, minu järgi, ma arvan.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles