Telliskivi loomelinnak avab väikekauplusi ühendava poetänava

, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dharma Fashion
Dharma Fashion Foto: Karli Saul/SCANPIX

Telliskivi loomelinnakus avatakse laupäeval, 9. novembril uus laiendatud poetänav, kust leiab ainulaadse valiku disaini-, mööbli-, moe- ja looduspoode. Poetänava poodide- ja kaubavalik on alternatiiviks tavapärastele kaubanduskeskustele, pakkudes valdavalt vaid Telliskivi Poetänaval müüdavaid kvaliteetseid disainer- ja looduskaupu.

«Soovime Telliskivi Poetänavale tuua suurlinlikku ostlemisvõimalust, kus ühte piirkonda koonduvad paljud väikesed iseseisvad, tugeva karakteri ning eristuva valikuga väikepoed. Meil on siin valdavalt kauplused, mis keskenduvad selgelt konkreetsele teemale või kaubagrupile, kuid teevad seda hingega ja pakuvad head kvaliteeti,» selgitas Telliskivi Loomelinnaku sisujuht Raimo Matvere. «Me usume nn. «kodupoodide» ja jõukohase hinnatasemega butiikide vajalikkusesse Tallinnas ning loodame, et nii kohalikud elanikud kui külalised kaugemalt leiavad tee siia.»
 

Kauplused Telliskivi loomelinnaku poetänaval

Moe- ja aksessuaaripoed: Eesti moedisainerite loomingut müüv Keep Fashion, Itaalia ja Aasia kaubamärkidele keskenduv moekauplus Dharma Fashion, ausa kaubanduse põhimõtete järgi toodetud ja tarnitud moekaupade pood Ehe Mood, Eesti disainerite ja käsitöömeistrite esinduskauplus Les Petites.
Öko- ja looduspoed: öko- ja tervisetoodete kauplus Parim Pood, keskkonna- ja kogukonnasõbralike toodete pood Minu Väike Maailm, looduskosmeetikat müüv Mimesis ning lasteriietele ja -vahenditele keskendunud ökopood Roheline Vihmavari.
Sisustus-, disaini- ja mööblipoed: põhjamaise kaubaga sisustus- ja nõudepood Homeart, tuntud sisustuskaupu, vesipiibutarbeid ja pille müüv Universaal Universum, stiilset 50-70ndate aastate mööblit müüv kauplus Retro Osakond, romantilise mööbli ning kodukaupade pood Võluvad Asjad ning sisustuselemente, mööblit ning nõusid müüv Noova.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles