Palusaar pakkus vahi alt vabanemiseks 250 000 krooni

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Palusaar
Peeter Palusaar Foto: Kaitsepolitseiamet

Kohtupidamise eest Hispaaniasse pakku läinud, kuid Euroopa vahistamismääruse alusel seal tabatud ning märtsi lõpus Eestisse toimetatud ärimees Peeter Palusaar pakkus täna Harju maakohtus enda vahi alt vabastamise eest kautsjoniks 250 000 krooni.

Kohtunik Merle Parts teeb Palusaare võimaliku kautsjoni vastu vabastamise kohta määruse homme, ütles maakohtu pressiesindaja Kristina Ots ERR Uudistele.

Viimati üritas Palusaar vabaneda vahi alt aprilli alguses 200 000 krooni suuruse kautsjoni vastu, kuid kohtunik Merle Parts sellega ei nõustunud.

Hispaania politsei tabas Palusaare Malagas 17. märtsil ning sama kuu lõpus tõid Sirene Eesti büroo ametnikud Palusaare Tallinnasse ning andsid ta lennujaamas üle kaitsepolitseinikele.

Kohtunik Parts määras eelmisel eelistungil Tallinna keskerakondlasest linnaametniku Ivo Parbuse ja veel 14 osalise pistisesüüasja esimese istungi 2011. aasta 10. jaanuarile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles