Foorum kutsub ostlema

, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Polarn O. Pyret moešõu Foorumi keskuses
Polarn O. Pyret moešõu Foorumi keskuses Foto: Hanna-Liisa Ruul

Foorumi kaubanduskeskus korraldab neljapäeval, 7. novembril, kell 18.30-22.00 Foorumis suure ostlemismaratoni ja moe-show.

Sügise saabudes korraldab Foorumi keskus klientide soovil taas kevadel populaarseks osutunud VIP Shoppingu, mis on avatud kõigile ostlemishuvilistele.

Lisaks suurepärastele pakkumistele ja allahindlustele kostitatakse vahuveiniga, mängib elav muusika ja toimub moe-show «Mood raamis». Moeetendus saab alguse kell 19, seda juhib särav moeblogija Kristjaana Sepp. Laval astuvad üles nais-, mees- ja lapsmodellid, kes esitlevad Foorumi keskuses esindatud brände ja kauplusi.

Särtsakaid sügishitte ja trende näitavad naisterõivaste pakkuja Via Coocoon, rõiva- ja sisustuskangaid pakkuv Kangas ja Nööp, ehtebutiik KLD, Lens Optika, naiselik prantsuse rõivabränd Morgan, skandinaavialik naiste- ja lasterõivaste esindaja Noa Noa, lõbusate ja funktsionaalsete lasterõivaste kauplus Polarn O. Pyret, jalatsi- ja aksessuaaridekauplus REM Shoes & Accessories, teksapood Replay, põhjamaiseid naisterõivaid pakkuv S'NOB ning šikk särgipood Schoffa.

Modellide jumestuse eest hoolitseb Babor Spa, soengud seab korda Thaya Shop & Salon kvaliteetsete Kérastase viimistlustoodetega. Moe-show'le järgnevad kauplustes enneolematud allahindlused, lubatakse suurepäraseid pakkumisi ja palju uut kaupa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles