Keila linnapeana jätkab Enno Fels

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keila linnapea Enno Fels.
Keila linnapea Enno Fels. Foto: Raivo Tiikmaa

Keila linnavolikogu valis eile Keila linnapeaks tagasi reformierakondlase Enno Felsi.


Volikogu istungil seati üles kolm linnapea kandidaati. Keskerakonna fraktsioon esitas kandidaadiks IRLi kuuluva Ilona Laido, kes omakorda esitas kandidaadiks ennast hiljem taandanud sotsiaaldemokraadi Mati Õunloo, teatas Keila linna pressiesindaja.

Koalitsiooni moodustava Reformierakonna, valimisliidu Sõbralik Keila ja SDE fraktsioon esitas linnapea kandidaadiks reformierakondlase Enno Felsi. 11 poolthäälega valitigi Keila linnapeaks Fels. Laido pälvis viie volikogu liikme poolehoiu.

Enno Fels on Keila linna juhtimisega seotud ligi 20 aastat. Ta on olnud Keila linnavolikogu liige, sealhulgas aseesimees, abilinnapea ja möödunud aasta septembrist linnapea.

Eelmisel reedel sõlmisid valimised võitnud ja 17-liikmelises Keila linnavolikogust kaheksa kohta saanud Reformierakond, kolm kohta saanud valimisliit Sõbralik Keila ning ühe koha saanud SDE koalitsioonilepingu. Samal päeval toimunud Keila linnavolikogu esimesel istungil valiti volikogu esimeheks reformierakondlane Tanel Mõistus ja aseesimeheks valimisliidus Sõbralik Keila linnavolikogusse pääsenud Jaan Murdla.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles