Pöörastele pidutsejatele mõeldud Taboo avab uksed

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööklubi Taboo
Ööklubi Taboo Foto: Klubi Teater

Vabaduse väljakul (Vabaduse väljak 5) klubis Teater avab uksed pöörastele pidutsejatele mõeldud eksklusiivne ööklubi Taboo, kus saab lustida kella seitsmeni hommikul.

«Taboo on ööklubi natuke pöörasele inimesele, kes ihkab nädalavahetuseti pidutseda külluslikult ja tabude vabalt, kus mitte ükski klient pole tavaline vaid eriline. Sinna leiavad tee kõige sarmikamad ja salapärasemad külalised, kes loovadki erilise tabudest prii õhkkonna,» rääkis klubi Teater turundusjuht Grete Onna.

Pidu kestab Taboos kuni varajaste hommikutundideni, vähemalt kella 07-ni. «Meeletu pidu jääb Taboosse saladuste laekasse, sest fotograaf jäetakse ukse taha,» selgitas turundusjuht klubi reegleid. Vanusepiirang klubisse pääsemiseks on 21.

Sel reedel, 8. novembril pidutseb Taboos vene dändi Onegin: see on pidu vaid valitud seltskonnale, kus pilet maksab 50 eurot ja pidutseda saab hommikuni - pileti hinnas sisaldub sissepääs nii klubisse Teater kui ka Taboosse. Dändi külluslik eluviis ootab külalisi, soovijatele kaetakse lisatasu eest ka lauad suisa tsaarilike suupistetega.
 
Vene temperamendile annavad hoogu juurde saladuslikud Taboo diivad, hoolitsedes parima peomeeleolu eest. Öö DJ Petersoni juhtimisel toob mõistagi peoloomadeni parimad vene hitid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles