Tasuta sõit kolmekordistas rongisõitjate arvu

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alates 28. oktoobrist saavad Tallinna elanikud elektrirongidega linna piirides tasuta sõita.
Alates 28. oktoobrist saavad Tallinna elanikud elektrirongidega linna piirides tasuta sõita. Foto: Liis Treimann

Tallinlased on täna hommikuse seisuga kasutanud tasuta sõidu õigust elektrirongides 17 500 korda.


«Võrreldes Tallinna linnaga kokkuleppe eelse ajaga on elektrirongi kasutajate arv suurenenud kolm korda. 80 protsenti sõitjaid on lisandunud Tallinn- Laagri suunal ja ülejäänud 20 protsenti Tallinn -Vesse suunal,» ütles Elroni müügi- ja turundusjuht Norbert Kaareste.

Tallinna linn ja Elron sõlmisid koostööleppe, mille alusel katab linn alates 28. oktoobrist rahvastikuregistrijärgsete tallinlaste tehtavate rongisõitude maksumuse Tallinna piires.

Tasuta sõidu õigus on kehtestatud isikutele, kes on rahvastikuregistrijärgsed tallinlased ja esitavad Elroni klienditeenindajale isikustatud ühiskaardi koos isikut tõendava dokumendiga. Soodustus kehtib läänesuunal Tallinn-Laagri ja idasuunal Tallinn-Vesse lõigul.

Rongi sisenedes tuleb klienditeenindajale esitada ühiskaart ning öelda oma sõidu sihtkoht. Klienditeenindaja valideerib reisi piletimüügiseadmega. Isikute puhul, kes sõidavad Tallinnast kaugemale, hüvitab linn vaid Tallinna tsooni maksumuse.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles