Elektroonika24 lubab parima hinnaga vähekasutatud IT- ja audioseadmeid

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kristiines, Sõpruse pst 25 asub kasutatud tehnikat müüv Elektroonika24 esindus, mis pakub vähekasutatud äriklassi IT seadmeid ja audiotehnikat Eesti soodsaimate hindadega.


Tegemist pole komisjonikauplusega, kuhu inimesed oma kasutatud tehnika müüki viivad. «Audiotehnikat impordime peamiselt Skandinaavia edasimüüjatelt kui ka mujalt Euroopast ja IT-valdkonnas on meil väga head sisseostuallikad. Igapäevaselt turgu skaneerides püüame hea seista selle eest, et meie vähekasutatud arvutite ja projektorite pakkumised oleksid parimad» kinnitas firma juht Herki Siider.

«IT valdkonnas on esindatud peamiselt A-klassi seadmed, mis on välimuselt uue kauba väärilised. Kogu tehnika on mitmekordselt testitud ja kontrollitud. Igale arvutile eel-installeeritakse uuesti legaalne Windowsi litsents, et eelmisest kasutajast ühtegi jälge maha ei jääks. Raud ehk riistvara on vähekasutatud, kuid tarkvara on paigaldatud uus,» lisas ta.

Nii süle- kui lauaarvutid on Siideri sõnul peamiselt äriklassi seadmed. Poes on müügil ka suur valik kasutatud projektoreid kohati kõigest 20protsendilise protsendilise jääkväärtusega «Kuna projektorite hinnad on niivõrd soodsad ja lambi eluiga kasutatud kohati vaid paarikümne protsendi ulatuses, siis jätkub neid veel mitmeks aastaks,» kiitis Siider.

Tallinncity külastuse ajal seisis keset poodi ka virn laserprintereid. «See on üks huvitav pakkumine - suur partii printereid, mida on kasutatud kõigest nädala jagu. See tähendab, et paljud neist praktiliselt täis toonerikassetiga ja hinnaks vaid pool esialgsest väärtusest,» rääkis Siider. Nii võiski möödunud nädalal Elektroonika24st saada ligi 60 eurot maksva printeri 30 euroga.

Poest leiab ka suure valiku stereoseadmeid «Eesmärk on tuua stereole vastukaaluks rohkem Hi-Fi seadmeid ja võimalusel pakkuda ka high-end´i. Peamised müügiartiklid on võimendid, kõlarid, ressiiverid, mis omakorda ühendatakse kodus kas telefoni, arvuti või telekaga. Kui raha napib, siis on valikus kompaktsed kodukinosüsteemid, mille võib saada ca. 100 euro eest.»

«Me teeme alati veidi rohkem,» lubas Siider. «Arvutite ostu korral aitame nõu ja jõuga tarkvara küsimustes, IT- kui audiotehnika puhul varustame nii seadmete omavahel kui ka vooluvõrku ühendamiseks vajalike juhtmete, kaablitega. Tunneme huvi, mis on kliendi vajadused ja mis on tema ootused tehnikale ja kätt südamele pannes võin kinnitada, et meie komplekteeritud audiosüsteeme pole vaja ühegi spetsialisti ees häbeneda,» kinnitas poe juhataja.

Kodulehe külastatavuse tõstmiseks käib poe kodulehel ka pidev oksjon, kus igal nädalal läheb pakkumisele vähemalt 4 toodet alghinnaga 1 EUR. Kaupluse müügisaali kesksel kohal ilutseb ka lauajalgpall. «Kui kliendid tulevad koos lastega, siis on lastel võimalus kas omavahel või koos vanematega jalgpalli mängides meelt lahutada, lisaks on laste päralt ka suur telekas, kust laste-või multifilme vaadata, et vanemad saaksid rahulikult kaupa teha. Ja alati võime teha ka ühe mängu ostjaga, panuseks näiteks kümneprotsendiline allahindlus ostetavalt kaubalt,» lausus Siider.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles