Näitlejad laulavad taas Maarja küla heaks

, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Hannes Kaljujärvega duetti laulev näitlejanna Anu Lamp leidis, et «Kuula, palun!» on üks väga ilus üritus
Pildil Hannes Kaljujärvega duetti laulev näitlejanna Anu Lamp leidis, et «Kuula, palun!» on üks väga ilus üritus Foto: Postimees.ee

Esmaspäeval, 4. novembril kell 19 laulavad Tallinnas Vene Kultuurikeskuses Eesti tuntud ja armastatud näitlejad taas Maarja küla heaks.

Tänavusel heategevuskontserdil «Kuula, palun!» tulevad ettekandele lood Ivo Linna repertuaarist, näitlejatega koos astub lavale ka Ivo Linna. Heategevuskontserdil teevad kaasa Raivo E. Tamm, Märt Avandi, Alo Kurvits, Marta Laan, Priit Strandberg, Piret Krumm, Aleksander Ivaškevitš, Katrin Pärn, Mihkel Tikerpalu, Karol Kuntsel, Andres Raag, Diana Klas, Jüri Aarma, Liis Lass, Kaspar Velberg, Karin Tammaru, Maarius Pärn, Jaan Willem Sibul ja paljud teised. Esinejaid saadab Antti Kammiste bänd.

 Kontserdiga kogutud toetussumma aitab ehitada Maarja külla aiandusmaja. Maarja küla juhataja Ly Mikheim i sõnul oleks aiandusmajas lisaks õppeklassile ka kasvuhoone, kus kasvatada tervislikku rohelist ka oma toidulauale. Räpina Aianduskooli Maarja Küla filiaalis õpib 21 kutseõppurit, lisaks pakutakse seal tööd või tööpraktikat veel kümnele erivajadusega inimesele. «Aias toimetada, kasta,rohida ja pikeerida, on meie küla elanikele jõukohane töö. Nad on juba käinud abitöödel ka Juhani puukoolis,» rääkis Maarja küla juhataja Ly Mikheim.

Maarja Küla on intellektipuudega noortele mõeldud küla Põlvamaal, kus elab 34 inimest vanuses 18-35 eluaastat. Igapäevaselt elab, õpib ja töötab Maarja Küla kogukonnas 65 erivajadusega inimest.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles