Villu Tamme pidas 50. sünnipäeva puhul meeleoluka peo

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti punkmuusika ikoon, ansambli J.M.K.E. eestvedaja Villu Tamme pidas laupäeva õhtul oma 50. sünnipäeva puhul Rock Cafes maha meeleoluka sünnipäevapeo.

Lisaks Villu Tammele ja tema ansamblile J.M.K.E. astusid peol üles Soome punklegend Lama, Psychoterror, Electrobation ja St. Cheatersburg.

Villu Tamme oli juubilarile kohaselt väga meeleolukas ja kuigi mehel on juba pool sajandit turjal, kargas ta mõne loo ajal lava peal ringi nagu teismeline. Tamme üllatas külalisi ka Lama esinemise ajal, ilmus lavale, haaras mikrofoni ja laulis kaasa loo refrääni.

Villu Tamme 50. sünnipäevale oli tulnud rohkelt külalisi ning Rock Cafesse sisse pääsemiseks tuli seista pikas järjekorras, mis ulatus kohati läbi kangialuse Tartu maanteele välja.

Rahvas oli vabameelsem kui tavalisel Rock Cafe üritusel ja ka alkoholi tarbiti rohkem kui keskmisel kontserdil, kuid see käibki ühe vanakooli pungipeoga kaasas.

Täpselt Villu Tamme 50. sünnipäevaks ilmus J.M.K.E. tribüütplaat «Võtke istet vanamutt». Kahel CD-plaadil on kokku 36 lugu, millel Eesti ansamblid esitavad J.M.K.E. lugusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles