Lugejate fotod: mis elu elavad tallinlaste kontoriloomad?

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinncity tegi lugejatele üleskutse saata toimetusele pilte nendest lõbusatest neljajalgsetest, kes pealinna kontorirutiini lõbusamaid noote juurde toovad.

Galeriis avaldasime kõigi meieni jõudnud kontoriloomade pildid.

Auhinna nelja pildi ja lõbusa loo eest saab Aljona Mets, kes kirjutas nii:

«Meie kontori peaaegu igapäevaseks kaaskolleegiks oli lõbus mopsipoiss Rambo. Ta on väga sõbralik, väga töökas (nagu pildilt näha) ning jube hea töökaaslane. Rambol ei ole konkreetset ametikohta, aga teda peetakse tööl väga heaks stressimaandajaks ning väärt meeskonnaliikmeks, ta kuulab ära kõikide töötajate mured ning annab endapoolse hinnangu. Hetkel on Rambo juba kasvanud suuremaks, sellepärast on ta võtnud endale vabaduse käia kontoris vaid juhatuse liikme kohaselt - vastavalt vajadusele.»

«Kaks esimest pilti on tehtud kontoris. Lipsuga pilt on tehtud koduaias, Rambo valmistus parasjagu aastakoosolekule minekuks. Viimasel pildil valmistub Rambo igaaastaseks firma jõulupeoks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles