Liiklusraevu maandamiseks riputati kaubanduskeskusesse poksikott

, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile rippus Ülemiste keskuse aatriumis poksikott, mis pidanuks aitama liiklusraevu maandada. Suurt tunglemist poksikoti ümber päeval aga polnud. Laupäeval riputatakse poksikott liiklusraevutsejate maandamiseks Rocca al Mare kaubanduskeskusesse.

Aktsioon oli seotud RSA Kindlustuse algatusega «Hea tegu liikluses», millega liitujad annavad lubaduse liikluses korralikult käituda. «Kes näitavad rida vahetades suunda, tänavad teisi viisakaid liiklejaid lühikese ohutulede sisselülitamisega või siis ei ägestu roolis ega sõima endamisi kaasliiklejaid. Viimatinimetatutele ongi nn. auru väljalaskmiseks mõeldud poksikott, mida klobida,» ütles RSA Kindlustuse turundusjuht Pille Heido.

Sel nädalal on poksikott veel üleval 31. oktoobril Pärnu Port Arturi kaubanduskeskuses ning 2. novembril Tallinnas, Rocca al Mare kaubanduskeskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles