Ajaleht Pealinn teeb valimiste järgselt pausi

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajaleht Pealinn
Ajaleht Pealinn Foto: Toomas Huik

Ajaleht Pealinn teeb valimiste järgselt ilmumises pausi ning Tallinna avalike suhete juht Ain Saarna põhjendab seda uue linnavõimu formeerimisega.

«Kuna praegu toimub linnavõimu valimiste järgne formeerimine, siis on Pealinna ilmumises tõesti plaaniline paus, et novembris-detsembris taas jätkata,» ütles Saarna ERRi uudisteportaalile.

Saarna selgitas, et valimiste järgse perioodi hea tava juurde kuulub ka põhimõte, et ametist lahkuv riigi- või munitsipaalvõim ei langeta suuri ja põhimõttelisi otsuseid ning loogiliselt kandub see üle ka linnameedia materjalidele.

«Leheruumi täiteks pingutatult lilledest ja liblikatest jutustamine ei käi kokku linnameedia põhimõtete ja ülesannetega. Kordan, et tegemist on plaanilise pausiga, mis ühtlasi aitab säästa ka rahalisi vahendeid ning ajaleht ilmub jälle novembris,» sõnas Saarna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles