Algab konkurss Harjumaa 2013. aasta parimate väljaselgitamiseks

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülle Rajasalu.
Ülle Rajasalu. Foto: Arno Saar/Õhtuleht

Harju maavalitsus, Harjumaa Omavalitsuste Liit, SA Harju Ettevõtlus- ja Arenduskeskus ning MTÜ Kodukant Harjumaa koostöös kohalike Leader tegevusgruppidega selgitavad välja Harjumaa Aasta Tegijad.


Need on ettevõtted, organisatsioonid ja inimesed, kes on aasta jooksul silma jäänud tublide tulemuste või tegudega, mis vajavad äramärkimist. Valitakse välja Aasta Ettevõtja, Aasta Kodanikuühendus, Aasta Tegu, Aasta Toetaja ja Aasta Sädeinimene.

Harju maavanema Ülle Rajasalu sõnul muudab iga algatus ühiskonda soojemaks ja avatumaks. «Harjumaal on palju töökaid inimesi, kes on ühiskonnas midagi uut liikuma pannud, loonud või muutnud. Just täna on meil kõigil võimalik esile tõsta neid, kes on saavutanud oma tegevuses väljapaistvaid tulemusi,» lausus Rajasalu.

Maavanema arvates on sellised tunnustamised väga vajalikud: ühtedele selleks, et nad tunnetaksid, et nende tegemisi märgatakse ja teistele selleks, et neilgi tekiks soov kaasa lüüa ja oma unistusi teostada.

Harjumaa Omavalitsuste Liidu juhatuse esimehe Vello Jõgisoo sõnul saab kohalik omavalitsus olla jätkusuutlik ainult siis, kui tema territooriumil on ettevõtlikud inimesed ja töökohti pakkuvad ettevõtted, kes on huvitatud oma elukeskkonna arendamisest.

Ettepanekuid kandidaatide osas saavad teha kõik Harjumaa inimesed, ettevõtted ja organisatsioonid. Ettepanekus tuleb vabas vormis lühidalt põhjendada, miks just see isik või organisatsioon on väärt olema Harjumaa aasta parim. Konkursi võitja selgitab tehtud ettepanekute põhjal komisjon, kuhu kuuluvad eelpool nimetatud organisatsioonid.

Konkurss kestab 1. novembrist kuni 30 novembrini. Aasta parimate autasustamine toimub 30.detsembril 2013.a. Harjumaa ballil Estonia teatris. Ettepanekud parimate kandidaatide osas palume saata 30. novembriks aadressile: info@heak.ee märksõnaga ”Harjumaa parimad 2013“, täpsema info leiab Harju Ettevõtlus- ja Arenduskeskuse kodulehelt.

2012.a. aasta ettevõte oli AS Harju Elekter, kodanikuühendus MTÜ Õppe- ja Arengukeskus ME, sädeinimene Jüri koguduse vaimulik Tanel Ots, aasta tegu «Sajandi 100 võttepaika», aasta toetaja oli Rae vallavalitsus.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles