Kommunaalamet üllitas uue kergliiklusteede kaardi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilmus uus Tallinna jalgrattateede kaart.
Ilmus uus Tallinna jalgrattateede kaart. Foto: Peeter Langovits.

Tallinna kommunaalameti tellimusel ilmus trükist 2000 Tallinna uute kergliiklusteede voldik-kaarti, mida on võimalik tasuta saada linnaosade infosaalidest, turismiinfokeskusest (Niguliste 2/ Kullasepa 4), samuti on kavas jagada kaarti hooaja jooksul toimuvatel jalgrattavõistlustel.


Abilinnapea Deniss Boroditši sõnul on eelmise aastaga võrreldes Tallinnasse juurde ehitatud kokku 6,5 kilomeetrit kergliiklusteid, mis teeb nende teede kogupikkuseks nüüd 167,4 kilomeetrit.

«Lisaks uutele teelõikudele on tänavuse voldik-kaardi teisel poolel ülevaade ka lähivaldade kergliiklusteedest koos Harjumaal asuvate vaatamisväärsuste ning turismiinfoga,» mainis Boroditš. «Kaardile on kantud ka Merimetsa ja Järve terviseradade skeem.»

Suveajaks 15. maist kuni 31. augustini avab linn taas tasuta valvega jalgrattaparklad Harju ja Niguliste tänava nurgal ning Vabaduse väljakul Jaani kiriku juures.

Valvega rattaparklad on alates 15. maist avatud iga päev kella 8 - 20.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles