Keila koalitsiooni moodustavad Reformierakond sotsid ja valimisliit Sõbralik Keila

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keila.
Keila. Foto: Mihkel Maripuu

Reformierakond, Valimisliit Sõbralik Keila ja Sotsiaaldemokraatlik Erakond leppisid eile kokku koalitsiooni moodustamises Keila linnavolikogus.


Alustati ka koalitsioonilepingu ettevalmistamisega, mis kavatsetakse allkirjastada enne esimest volikogu istungit, mille toimumisajast pole veel teada antud, teatas valimistel enim hääli kogunud Reformierakonna nimekirja liider Enno Fels.

Volikogu esimehe ja linnapea ametikoha täidab Reformierakond, volikogu aseesimehe koha valimisliit Sõbralik Keila. Reformierakonna kandidaat linnavolikogu esimehe kohale on Tanel Mõistus, linnapea kohale senine linnapea Enno Fels. Valimisliidu Sõbralik Keila kandidaat volikogu aseesimehe kohale on Jaan Murdla.

Valimiste tulemusel kuulub 17-liikmelises Keila linnavolikogus kaheksa kohta Reformierakonnale, kolm kohta valimisliidule Sõbralik Keila ja Keskerakonnale. IRL sai kaks kohta ja sotsid ühe.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles