Uue rongi akna kiviga purustanud mees jäi tabamata

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kivitabamuse saanud rongiaken.
Kivitabamuse saanud rongiaken. Foto: Peeter Langovits.

Korrakaitsjatel ei õnnestunud leida suvel kiviga uue rongi akna katki visanud meest ning politsei lõpetas kriminaalmenetluse oktoobri alguses.

«Politsei uuris rongi akna katkiviskamist karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb asja rikkumist ja hävitamist.. Menetluse käigus ei õnnestunud välja selgitada viskaja isikut ning kriminaalmenetlus lõpetati 7. oktoobril,» ütles põhja prefektuuri pressiesindaja Andres Sang Postimehele.

Karistusseadustik näeb asja rikkumise ja hävitamisega olulise kahju tekitamise eest kohtus süüdimõistmisel ette rahalise karistuse või kuni viieaastase vangistuse.

Tundmatu mees viskas 3. juuli hommikul Tallinnas Rahumäe jalakäijate sillalt kiviga katki Elroni uue rongi esiakna. Klaasi vahetamine läks ettevõttele maksma üle 15 000 euro. Rongijuht jõudis märgata, et kivi viskas jalakäijate sillal olnud jalgrattaga spordiriietes mees.

Ettevõte tegi juhtunu pärast politseile avalduse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles