Galerii: talgupäev Tallinnas

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sajad inimesed ei lasknud ennast segada laupäevahommikustest vihmahoogudest ning usin talgutöö algas igal pool varem kindlaksmääratud ajal.


Pirita terviseraja ümbruses tegid Swedbanki korraldatud talgutel tööd ka Eesti suusakoondise peatreener Mati Alaver ning olümpiavõitja Andrus Veerpalu. Samuti vehkis seal usinalt rehaga laulja ning telestaar Reet Linna.

Koplis Kase pargis koristasid lehti ka kümme Tallinna sadamas seisva USA sõjalaeva «Laboon» meeskonnaliiget. Meremehed ei lasknud ennast külmast vihmast häirida ning lubasid pärast tööd veel linnaga tutvuma minna.

Patarei vangla ümbrust korrastasid Riigi Kinnisvara ASi ja Töötukassa töötajad ning hulgaliselt teisi linlasi. Talgujuhi, RKAS-i turundus- ja kommunikatsioonijuhi Annika Loigu sõnul tehti tööd nii merekindluse siseõuedes kui ka merekaldal, kust iidset kindlust varjanud vanglamüür on küll maha lammutatud, kuid mereäär vajas siiski veel puhastamist.

Nõmmel koristasid vabatahtlikud Underi ja Tuglase kirjanduskeskuse aeda. Kuna tegemist on kaitsealuse objektiga, siis oli nõu andma kutsutud Tallinna Botaanikaaia dendroloog Olev Abner, et keegi tööhoos kogemata üle ei pingutaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles