Keilas põlengukohalt surnuna leitud naine võis olla eelnevalt tapetud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Keilas täna hommikul põlengukohalt surnuna leitud naine võis olla eelnevalt tapetud ning politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust.

Häirekeskus sai põlengust teate kell 7.35, kui Luha tänaval võttis tuld mansardkorrusega maja üks tuba. Päästjad leidsid majja sisenedes hukkunud naise, teatas Põhja päästekeskuse pressiesindaja.

Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Arno Põderi sõnul avastati esialgsel vaatlusel 54-aastase naise surnukehalt vägivallatundemärgid.

«Sündmuskohal selgus, et tulekahju oli lokaalne ning kustutati suhteliselt kiiresti, tulekahju tekkepõhjuseks võis esialgsel hinnangul pidada süütamist,» rääkis Põder. Tema sõnul alustas politsei kriminaaluurimist karistusseadustiku tapmist käsitleva paragrahvi järgi.

Ohvri kauaaegse tuttava sõnul elas naine Keilas, kuid käis tööl Tallinnas. Naise vanem poeg elavat oma elu, emaga koos elas noorem poeg, kes pidanuks ka saatuslikul ööl kodus olema.

Abikaasast olnud naine lahus, kuid mees olevat perekonda siiski toetanud. Mingeid sassis inimsuhteid või lõõmavaid kirgi juhtunu taga polevat. «Kõik oli täiesti normaalne ja tavaline. Uskumatu, et niisugune asi sai juhtuda,» ütles tuttav. Maja ülemisel korrusel, kust surnukeha leiti, olid tema sõnul magamistoad. Lisaks naisele ja tema pojale pidi majas olema ka koer.

Tuttav teadis ka seda, et üks ühine tuttav oli naise eile hilisõhtul ühelt klubiliselt ürituselt autoga koju toonud ning sel ajal olnud veel kõik hästi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles