Trikitavad kassid tulevad taas Tallinna

, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Internet

Reedel ja laupäeval, 25. ja 26. oktoobril annab Nokia kontserdimajas etendusi maailmas ainulaadne kasside teater Venemaalt.

Kasside teatris töötab tsirkuseartistide dünastia: Yuri Kuklachev on selle rajaja, aga poeg Dmitri Kuklachev aga  teatri tänane nägu, kes astub ka etenduses üles. Kuklachev astub publiku ette tsirkuseteatri uue etendusega «Minu armsad kassid». Etenduses osaleb 50 kassi, koerake ja arvukalt kloune.

Teistega koos esineb Tallinnas kassiteatrile suurt kuulsust toonud kass Boris, kõik etendused on lõbusad ja tulvil tsirkusetrikke ning lüürilisi sketše. Pearollis esineb klounina Dmitri Kuklachev ise. Kassid ratsutavad hobustel, pesevad end kaevul, maiustavad õngekonksu otsa jäänud kalaga. Lastele rõõmuks näitab end laval ka kass, kes sõidab rulal ja ka hulk teisi kasse-akrobaate. Kui lastel aga veab, satuvad nad lavale koos kloun Dima ja suisa rahvusvahelise kuulsuse omandanud kass Borisiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles