Postimajas avab uksed Rimi supermarket

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postimaja eskiis.
Postimaja eskiis. Foto: Maru ehitus

Laupäeva keskpäeval avatakse Tallinna südalinnas, värskelt renoveeritud Postimajas järjekordne Rimi supermarket.


Nimekatest kaubamärkidest asuvad Postimajas veel H&M, Rademar, NS King, NewYorker ja teised.

Rimi Eesti Food tegevjuht Anders Torell prognoosis, et Postimaja Rimist saab tänu heale asukohale ning tugevatele rentnikele südalinna külastavamaid kaubanduskeskusi. «Uus Rimi Tallinna südames laiendab igapäevaste ostude tegemise võimalust kesklinnas ning on alternatiiviks ümberkaudsetele toidukauplustele,» sõnas Torell. Postimaja kaubanduskeskuse klientidena näeb ta peamiselt südalinna elanikke, kesklinna kontoritöötajaid ja turiste.

Postimaja Rimis saab võrreldes teiste supermarketitega olema suurem juustu- ja veinivalik. Lisaks kuulub sortimenti lai valik kalatooteid, värsked kohapeal küpsetatud pagaritooteid ja Eesti parimaks poepitsaks nimetatud Rimi poepitsade valik. Kaupluse keskel asub iseteeninduslik salatilett, kus soovijad saavad ise meelepärase salati komplekteerida.

«See lahendus on teistes Rimi kauplustes tarbijate poolt väga hästi vastu võetud,» lausus Torell, kelle sõnul leiab Postimaja Rimi 1150 ruutmeetri suurusest müügisaalist rohkem kui 8 000 nimetust toidu- ja esmatarbekaupu.

Postimaja Rimis alustab tööd 40 inimest. Tallinna kesklinnas on kauplusteketil lisaks veel viis kauplust – Tatari ja Juhkentali mini-Rimi, Kaubahalli Aia ning Põhja Rimi supermarket ja Norde Rimi hüpermarket.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles