Mupo pressiesindajaks pürgijad teevad proovitööd

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mupo endine pealik Kaimo Järvik.
Mupo endine pealik Kaimo Järvik. Foto: Toomas Huik.

23 Tallinna munitsipaalpolitsei pressiesindajaks kandideerivat inimest kirjutavad proovitööks pressiteate, uue pressiesindaja loodab mupo ametisse saada mais.

«Kõigile avalduse esitanutele anti võimalus proovitöö teha,» rääkis mupo juht Kaimo Järvik BNS-ile. Tema sõnul on proovitööks pressiteate kirjutamine etteantud teemal.

Proovitööde põhjal selgitatakse välja sobivad kandidaadid ja uus pressiesindaja loodetakse ametisse saada mais. «Kõige halvem variant oleks, kui selguks, et sealt ei jäägi kedagi sõelale, kuid loodan et nii ei lähe,» ütles Järvik.

Mupo pressiesindajaks kandideerijad pidid esitama motiveeritud avalduse ja elulookirjelduse munitsipaalpolitseile hiljemalt 20. aprilliks.

Munitsipaalpolitsei amet pakub meediaga suhtlevale peaspetsialistile pärast katseaja läbimist 18 800 krooni suurust kuupalka.

Peaspetsialisti ülesanded on linna meediapoliitika ja ameti tegevust kirjeldava infovoo tõepärasuse jälgimine, info kogumine ja ülevaadete esitamine munitsipaalpolitsei ameti juhatajale, pressikonverentside ja meediaürituste läbiviimine, pressiteadete ettevalmistamine ning meediasuhete korraldamine mupo maine kujundamiseks.

Peaspetsialistiks kandideerijal peab olema kõrgharidus ning ta peab oskama eesti keelt kõrgtasemel ja kahte võõrkeelt vähemalt kesktasemel. Amet ootab kandidaadilt töökogemust kommunikatsiooni ja meedia valdkonnas, head suhtlemis- ja väljendusoskust, analüüsivõimet, oskust oma seisukohti põhjendada, stressitaluvust ja oskust reageerida kiiresti muutuvates tingimustes.

Tänavu märtsis lahkus mupo pressiesindaja kohalt veidra käitumisega tähelepanu äratanud Keskerakonda kuuluv meelelahutaja Henrik Normann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles