Rae vallas jätkub koostöö Reformierakonna ning IRLi vahel

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakult IRLi piirkonnajuht Priit Põldmäe, volikogu esimees Agu Laius, vallavanem Mart Võrklaev ja Reformierakonna piirkonna esimees Veigo Gutmann allkirjastamas koalitsioonilepingut.
Vasakult IRLi piirkonnajuht Priit Põldmäe, volikogu esimees Agu Laius, vallavanem Mart Võrklaev ja Reformierakonna piirkonna esimees Veigo Gutmann allkirjastamas koalitsioonilepingut. Foto: Rae vald

Täna allkirjastasid Rae vallavolikogu esimees Agu Laius (IRL) ja vallavanem Mart Võrklaev (Reformierakond) ning Reformierakonna ja IRL piirkonnajuhid Veigo Gutmann ja Priit Põldmäe koalitsioonilepingu, mille alusel kavatsetakse Rae valda juhtida järgneval neljal aastal.


Volikogu esimehena jätkab Agu Laius ja vallavanemana Mart Võrklaev. Allakirjutatud koalitsioonileping näeb ette valla kõige suurema probleemi – lasteaiakohtade puuduse likvideerimise 2014. aasta lõpuks, mille tarvis rajatakse järgmisel aastal juurde vähemalt 420 lasteaiakohta.

Samuti lubatakse panustada kergliiklusteede võrgustiku rajamisse alevike vahel ning spordi ja tervisespordi võimaluste avardamisse ning kahe suurema aleviku Jüri ja Peetri spordihoonete rajamisse.

Laiuse ja Mart Võrklaeva sõnul sisaldab koalitsioonileping mõlema koalitsioonipartneri valimislubadusi. «Eesmärk on jõuda iga vallaelaniku jaoks veel meeldivama elukeskkonnani, kus meie inimestel oleks kena ja turvaline elada, töökohad ja sportimisvõimalused oleksid kodu lähedal ning igal lapsel oleks koht kaasaegses lasteaias ja head haridust andvas koolis,» kinnitasid vallajuhid.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles