Uus Tallinna volikogu tuleb kokku novembris

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnasekretär Toomas Sepp.
Tallinna linnasekretär Toomas Sepp. Foto: Mihkel Maripuu

Uus Tallinna linnavolikogu koguneb esimesele istungile novembris, võib-olla juba novembri esimesel nädalal.


«Vastavalt seadusele jätkab praegune linnavalitsus oma tööd kuni selle hetkeni, kui volikogu on kinnitanud uue linnavalitsuse koosseisu. Enne seda tuleb valida volikogu esimees ja linnapea. Linnapea peab esitama ettepaneku uue linnavalitsuse koosseisu kohta. Ja kui uus koosseis on paika pandud, siis lõpevad praeguse linnavalitsuse volitused ja algavad uue linnavalitsuse volitused,» selgitas Tallinna linnasekretär ja Tallinna valimiskomisjoni esimees Toomas Sepp linnavalitsuse pressikonverentsil.

«Kuupäevadest ei tahaks veel rääkida, aga ise loodan, et novembri keskpaigaks, kui kaebusi ei laeku, aga võimalik, et novembrikuu jooksul saab uus linnavalitsus paika. Meie asi on esimene volikogu istung kokku kutsuda ja juhatada seda kuni volikogu esimehe valimiseni. See peaks toimuma novembri esimesel nädalal, kui valimiste suhtes mingeid kaebusi ei laeku,» lisas ta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles