Lennujaama galeriis avati Eesti tuntud taevapiltniku näitus

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Tarto näitus lennujaamas.
Andres Tarto näitus lennujaamas. Foto: Andres Tarto

Alates oktoobri keskpaigast saab Tallinna lennujaama galeriis tutvuda Eesti taevapiltniku Andres Tarto näitusega «Kõrgelt leitud. Eestimaa mustrid ja kujundid».

Näitusele välja pandud aerofotodel saab nähameile kõigile tuttavat maastikku uudsest perspektiivist - linnulennult. Näitus on avatud novembri lõpuni.

Andres Tarto fotodel on hulganisti erinevaid mustreid ja kujundeid, millest ühed on looduse ja teised inimese loodud. «Loodan väga, et see vahest harjumatum vaatenurk Eestile avardab arusaama siinsest maastikust ja selle ilust ning paikadest, mille keskel või lähistel me  elame. Kõrgemalt on teisiti, kas pole,» rääkis Andres Tarto.

Tallinna lennujaama galerii asub lennujaama reisiterminali teisel korrusel. Galerii asub enne turvakontrolli ja seega külastamiseks avatud kõigile linnakodanikele. Galerii on avatud lennujaama lahtioleku aegadel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles