Viimsit hakkab valitsema Keskerakonna, Reformierakonna ja sotside koalitsioon

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimsi.
Viimsi. Foto: Raigo Pajula

Reformierakond, Sotsiaaldemokraatlik Erakond ja Keskerakond allkirjastasid täna koalitsioonilepingu ühistegevuseks Viimsi vallavolikogus ning vallavalitsuse ühiseks moodustamiseks järgmiseks neljaks aastaks, teatas Reformierakonna Viimsi piirkonna esimees Märt Vooglaid.


«Koalitsioonipartnerid on võtnud nõuks järgneval valitsemisperioodil valitseda valda üksmeeles ja võtta oma tegevuse peaeesmärgiks kodukoha valitsemiskultuuri kardinaalse muutmise ausaks, läbipaistvaks, heaperemehelikuks ning vallavalitsuse töökorralduse kliendisõbralikuks ja professionaalseks,» lisas Viimsi sotsiaaldemokraatide esindaja Mailis Alt.

Keskerakonna esindaja Oliver Liidemann kinnitas, et koalitsioonipartnerid on kokku leppinud Viimsi valla elu edendamiseks vajalikes ülesannetes ja põhimõtetes ning kohustuvad neid koostöös ellu viima.

Käesoleva aasta kohalike omavalitsuste volikogu valimistel Viimsi vallas kogus Reformierakond kuus mandaati, Sotsiaaldemokraatlik Erakond kolm ja Keskerakond kaks mandaati.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles