Pevkur soovib koos Savisaare ja Aroga lasteaiatülis lahendust otsida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast seda, kui Tallinna lasteaed Mooniõied rühmi suurendas, ei jagu kolmeaastasele Elisele (vasakul) enam garderoobikappi. Nii riputab ta oma asjad talle spetsiaalselt paigaldatud nagisse. Rühmakaaslastel Katariina Theresal ja Tristanil on oma kapp.
Pärast seda, kui Tallinna lasteaed Mooniõied rühmi suurendas, ei jagu kolmeaastasele Elisele (vasakul) enam garderoobikappi. Nii riputab ta oma asjad talle spetsiaalselt paigaldatud nagisse. Rühmakaaslastel Katariina Theresal ja Tristanil on oma kapp. Foto: Liis Treimann

Sotsiaalminister Hanno Pevkur saatis täna linnapea Edgar Savisaarele ja terviseameti peadirektorile Tiiu Arole kirja, kus teeb ettepaneku kolmepoolselt kohtuda, et leida lahendus Tallinna lasteaedadega seotud probleemidele.

Pevkuri sõnul peab terviseametil kohtumise ajaks olema välja pakkuda võimalikud lahendused lasteaedade ümber tõusnud probleemide lahendamiseks.

«Võib eeldada, et ettepanekud puudutavad otseselt ka linnavalitsust. Teema tõsidust arvestades on seetõttu äärmiselt oluline, et ka linnapea kõigega kursis oleks ja pakuks välja linnavalitsuse konstruktiivse nägemuse probleemide lahendamiseks,» lisas Pevkur.

Tallinna probleemid terviseametiga tõusid haripunkti, kui Tallinna linnavalitsus otsustas peatada laste vastuvõtu lasteaedadesse. Pevkuri sõnul tõi see kaasa kahetsusväärse olukorra, kus lastevanematelt võeti kindlus võimaliku lasteaiakoha saamiseks ning sellega ka võimalus naasta tööturule.

Kohtumine toimub sotsiaalministri juures järgmise neljapäeva hommikul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles