Keskerakondlased eesotsas Savisaarega marssisid rongkäigus viimasele volikogu istungile

, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Keskerakond korraldas rongkäigu Tallinna Linnavolikogu eest Tallinna Raekoja juurde tänamaks linnarahvast volikogule antud mandaadi eest.

Linnavolikogu seitsmenda koosseisu viimane korraline istung peetakse tavapärasest erinevalt pidulikult Tallinna raekojas. Kavas on ainult üks päevakorrapunkt: linnavolikogu esimehe Toomas Vitsuti kokkuvõte 7. koosseisu tegevusest.

Vitsuti sõnul võib nelja aasta pikkusest tööst esile tõsta ridamisi tallinlastele väga olulisi otsuseid, nagu õigus tasuta sõidule linnatranspordis, munitsipaalperearstikeskuse ja Ülemiste liiklussõlme avamine, Harju mäe ja tänava rekonstrueerimine, kergliiklusteede võrgu rajamine, Kadrioru pargi ja kanalite uuendamine, Vene muuseumi avamine, Mustpeade Maja hoidmine avalikus kasutuses, õigeusu kiriku rajamine Lasnamäele. Positiivsete näidete reas märgib volikogu esimees ka Tallinnaombudsmani büroo, noortevolikogu ja Tallinna Televisiooni käivitamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles