Paldiski maanteel loomaaia juures piiratakse sõidukiirust

, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haabersti ring
Haabersti ring Foto: Karli Saul/SCANPIX

Jalakäijate ohutuse tagamiseks vähendatakse Tallinna Loomaia juures Paldiski maanteel alates Paldiski mnt. 96a juurest kuni Haabersti ringristmikuni linnast väljuval suunal lubatud maksimaalset sõidukiirust 70 km/h-lt 50 km/h-le.

Haabersti linnaosa vanema Marek Jürgensoni sõnul on Paldiski maantee ääres elavad elanikud murelikud loomaia juures oleva liikluskorralduse üle, kuna piirkonnas liigub palju lapsi, kes ei pruugi autode sõidukiirust õigesti hinnata. Linnaosavalitsuse ja politsei hinnangul tekitas liiklejates segadust ka see, et Paldiski maanteel Zoo bussipeatuse juures kesklinna mineval suunal on sõidukite liikumiskiirus 50 km/h, linnast väljuval suunal aga 70 km/h.

Haabersti linnaosavalitsus palus Paldiski maanteel ohutuse mõttes sõidukite liikumiskiirused ühtlustada ja kehtestada kiiruspiirang 50 km/h lõigul Paldiski mnt 96a juurest kuni Haabersti ringristmikuni nii linnast väljuval kui ka linna suubuval sõidusuunal. 

Tallinna Transpordiamet toetas antud ettepanekut ja oktoobrikuu jooksul tehakse vastavad liikluskorralduslikud muudatused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles