Prokurör lõpetas purikaõnnetuse kriminaalmenetluse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Purikaõnnetuse paik Kaubamaja tänaval.
Purikaõnnetuse paik Kaubamaja tänaval. Foto: Mihkel Maripuu

Prokurör lõpetas täna Tallinna kesklinnas 11. märtsil juhtunud purikaõnnetuse uurimiseks algatatud kriminaalasja, kuna kahtlustatav suri ja puudub alus kahtlustada teisi isikuid kuriteo toimepanemises, ütles Postimees.ee'le Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja.


Kriminaalasja menetleti karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb raske tervisekahjustuse tekitamist ettevaatamatusest.

Ainus kahtlustatav oleks olnud Märt Mõtus, kuna Kaubamaja tänav 6 korteriühistus vastutas just tema juhatuse liikmena maja haldustööde eest. Nimetatud korteriühistus juhatuse esimeest valitud ei ole.

Mõtus oli mitmel korral kutsutud politseisse kahtlustatavana ülekuulamisele, kuid ta suri enne politseisse jõudmist.

Viieteistaastane neiu sai Kaubamaja 6 hoone juures 11. märtsi pärastlõunal raskelt vigastada, kui talle kukkus maja katuselt raske jääkamakas pähe. Kiirabi viis neiu Põhja-Eesti regionaalhaiglasse (PERH), kus talle tehti operatsioon.

PERHi avalike suhete juht Inga Lill ütles eile Postimees.ee`le, et neiu ei viibi enam nende haiglas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles