Elektriraudtee teatab rongide hilinemistest Twitteri ja m-interneti kaudu

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektrirongid.
Elektrirongid. Foto: Toomas Huik

Elektrirongiga sõitjad saavad elektrirongide hilinemiste ning sõiduplaani muudatuste kohta infot lisaks infotelefonile 1447 ka ettevõtte Twitteri konto ning mobiilse veebilehe vahendusel.


Elektriraudtee AS avalike suhete juhi Norbert Kaareste sõnul avati uued infokanalid eelkõige reisijate soovidele vastu tulles. «Reisijad soovisid operatiivsemaid ning kindlasti ka soodsamaid lahendusi, kui meil täna võimalik pakkuda oli,» selgitas Kaareste.

Tema sõnul on ettevõtte Twitteri konto twitter.com/elektriraudtee edaspidi parim võimalus kõigile reisijatele kiirelt ning soodsalt teada saada rongide hilinemistest, hilinemiste põhjustest ning uutest sõiduaegadest.

Peale selle on võimalik infot saada ka mobiiltelefonis kuvamiseks mõeldud Elektriraudtee kodulehe m.elektriraudtee.ee kaudu, kus on samuti kajastatud värskeim info rongide hilinemiste ja sõiduplaani muudatuste kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles