Nädalavahetusel veeti Tallinna tänavatelt välja 415 tonni pühkmeid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavate kevadpuhastus.
Tänavate kevadpuhastus. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Ajavahemikul 23.- 26. aprill koristati Tallinna tänavatelt 415 tonni pühkmeid, 13 tonni olmejäätmeid ning tänavate pesemiseks kasutati 645 kuupmeetrit vett.


Tallinna kommunaalameti hooldusosakonnale laekunud andmetel oli möödunud nädalavahetusel töös kokku 71 erinevat tänavapuhastusmasinat, nendest 26 mehaanilist pühkimismasinat ja 11 pesurit. Lisaks oli väljas veel 68 heakorratöötajat, kes koristasid ühissõidukite ootealasid ja riisusid teemaa haljasalasid.

Nädalavahetusel pesti Tehnika tänavat, Pärnu ja Narva maanteed, Tatari, Ravi, Herne ja Invaliidi tänavt, Tartu maanteed, Tammsaare ja Õismäe teed, Vabaduse puiesteed, Valdeku, Pallasti tänavat ja Toompuiesteed.

Kevadkoristustööde käigus on tänase seisuga tänavatelt kokku kogutud 221 tonni olmejäätmeid, 4952 tonni pühkmeid ning tänavate pesuks on kasutatud 4662 kuupmeetrit vett.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles