Vene turistid korraldasid Tallinna hotellis korduva ööhäire

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästeauto.
Päästeauto. Foto: Kunnar Rüsülainen / Valgamaalane

Vene turistidepaar jättis laupäeva öösel Tallinna Uus-Sadama tänavas City Hotel Portuse numbritoa vannitoas mitu korda kuuma vee jooksma, et tekkiva auruga tuba kütta, käivitades sellega tulekahjualarmi.

Esimest korda hakkas tulekahjuhäire tööle laupäeval kella 21 ja 22 vahel. Ühe pealtnägija sõnul jooksid seepeale paljud oma tubadest välja ja tekkis isegi väike paanika, kirjutas Õhtuleht.

Kohale kiirustas tuletõrje ja turvafirma K-Grupp esindajad, kes auruga kütjatele sõnad peale lugesid ning ülejäänud hotellikülastajad maha rahustasid.

Paraku hakkas sireen peagi uuesti üürgama ning kogu öö jooksul juhtus seda kokku kolm korda – kõige hiljem kella 00.30 ajal.

Hotelli juhi Tiivi Viidiku sõnul pole see sugugi esimene kord, kui külastajad tulekahjualarmi käivitavad – kord kuuma vee auruga, teinekord toas suitsetades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles