Tallinn lubab mai keskpaigaks kõik purskkaevud tööle saada

Veiko Pesur
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Purskkaev kino Sõprus ees.
Purskkaev kino Sõprus ees. Foto: Uwe Gnadenteich

Tallinna linnavalitsuse kinnitusel töötavad 15. maiks kõik pealinna 35 purskkaevu.


Kadrioru pargi spetsialistid alustasid sel nädalal Tallinna purskkaevude käivitamisega luigetiigil ja tänaseks töötavad juba kõik Kadrioru pargi purskkaevud.



Praegu töötavad juba ka Harju tänava haljasala klaasidealused purskkaevud ja täna on plaanis käivitada Kopli kalmistupargi ning Kalamaja kalmistupargi purskkaevud, teatas linnavalitsuse pressiteenistus. «Homme lubasid Kadrioru pargi spetsialistid panna tööle Mustamäe ning Õismäe purskkaevud ja hiljemalt 15. maiks töötavad taas kõik linna 35 purskkaevu,» ütles abilinnapea Deniss Boroditš.



Pealinna purskkaevud asuvad Kadrioru Luigetiigil, Kadrioru Lilleaias, Apollo platsil, Kadrioru Kivisilla Kolmnurgas, Politseiaia pargis, Kosmose kino ees, Kopli pargis, «Naine vaagnaga» Tornide väljakul. Lisaks Parditiigi purskkaev Mustamäel, Õismäe tiigi purskkaev, Ravila ja Falgi pargi purskkaevud, Harju tänava purskkaevud ning möödunud aastal valminud Sõpruse kino esine purskkaev ning Kalamaja kalmistupargi veesilmad. Lisaks pakuvad Tallinna vanalinnas silmarõõmu Viru poiss, Metskitse kaskaad, kaevud Kanuti aias, purskkaevud Snelli tiigis ja Nõmme keskuses asuv Nõmme ema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles