Punaste kottide järel käis kahe esimese päevaga ligi 1600 nõmmelast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme lehekotid.
Nõmme lehekotid. Foto: Nõmme linnaosavalitsus.

Esmaspäeval algas Nõmmel igakevadine lehtede ja okaste äraveo kampaania, mis toimub juba seitsmendat aastat. Esimese kahe päeva jooksul käis linnaosavalitsuse teenindussaalides punastel lehekottidel järel ligi 1600 nõmmelast.



Nõmme linnaosa vanema Rainer Vakra sõnul on esimesed kiiremad juba lehed kokku kogunud ning täna hommikul võis mitmel pool Nõmmel näha väravate juures punaste kottide kuhilaid.

«Registreerimine ning punaste lehekottide jagamine kestab 30. aprillini,» ütles Vakra. «Igalt kinnistult viiakse tasuta ära kuni kümme 75-liitrist lehekotti. Kottide vedu algab 10. mail ning selleks ajaks peavad kõik lehekotid olema kinniseotult tõstetud nähtavale kohale värava juurde. Kottidesse võib panna ainult lehti ja okkaid. Kui sinna on kogutud oksi, kive või olmejäätmeid, siis ei ole kahjuks võimalik neid ära viia.»

Kampaanias osalemiseks saab registreeruda Nõmme linnaosa valitsuse teenindussaalides Jaama 1 ja Vabaduse pst 77.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles