Näitleja peksmises süüdistatav Amigo turvamees astub kohtu ette

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööklubi Amigo.
Ööklubi Amigo. Foto: Liis Treimann.

Põhja ringkonnaprokuratuur saatis sel nädalal kohtusse kriminaalasja, milles Tallinna ööklubi Amigo turvajat süüdistatakse klubikülastaja peksmises, vahendab

ERR Uudised

.

Põhja ringkonnaprokurör Natalja Miilvee süüdistab 24-aastast Grigorit ööklubi külastaja kehalises väärkohtlemises, ütles ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Maria-Elisa Tuulik ERR-i uudisteportaalile.

ETV saade «Pealtnägija» avalikustas hiljuti mullu 4. aprillil toimunud intsidendi Amigos, kus turvaja peksmise ohvriks sattus vabakutseline näitleja Jaanus Pärnpuu (35).

Pärnpuu rääkis ETV saatele «Pealtnägija», kuidas ta sattus mullu 4. aprilli öösel klubis Amigo napsisena kähmlusesse turvameestega ning tema õhtu päädis politsei arestikambris ja arsti juurde jõudes tuvastati tal hulga vigastusi.

Turvajad omakorda kinnitavad, et klient ei allunud nende käsklustele ning osutas metsikut vastupanu, sealhulgas hammustas ühte neist kätte ning sülitas teisele näkku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles