Politsei rahustab Metallica kontsertide tõttu liiklust

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei. Pilt on illustratiivne.
Politsei. Pilt on illustratiivne. Foto: Ants Liigus/Pärnu Postimees.

Eeloleval nädalavahetusel on ansambli Metallica kontserdid Riias ja Tallinnas ning Lääne prefektuuri politseiametnikud on kontserdikülastajate liiklusturvalisuse huvides Tallinna–Pärnu–Ikla maanteel pööramas suuremat tähelepanu liiklusjärelevalvele.

Lääne Prefektuuri liiklusjärelevalve talituse juht Sander Peremees sõnas, et ansambel Metallica kontsertide tõttu suurendab politsei liiklusjärelevalvet Tallinna–Pärnu–Ikla maanteel, kuna see on kindlasti üks põhilisi sihtpunkti jõudmiseks kasutatavaid teid.

Ta lisas, et tippesinejate kontsertide ajal suureneb liiklussagedus ja seetõttu võib suureneda ka oht liiklusõnnetuste juhtumiseks. Peremehe sõnul on meie liikluspilt muutunud küll paremaks, kuid üritusele hilinejad võivad kihutamisega tekitada ohuolukordi. Politsei soovib, et kõik liiklejad jõuaksid turvaliselt oma sihtkohta.

Samuti tuletab politsei meelde, et Tallinnas toimuva NATO välisministrite mitteametliku kohtumise pärast kehtestatakse Eestis ajutine piirikontroll alates 17. aprillist kuni 23. aprillini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles