Taksojuhid jäid kohtus linnale alla

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtuskäimise põhjuseks on Viru tänava otsas asuv taksopeatus, mille linn andis rendile Tulika Taksole.
Kohtuskäimise põhjuseks on Viru tänava otsas asuv taksopeatus, mille linn andis rendile Tulika Taksole. Foto: Uwe Gnadenteich

Tallinna halduskohus jättis täna rahuldamata Eesti Taksojuhtide Liidu juhatuse liikme Lembit Poolaku kaebuse selle kohta, et linnavalitsus andis Viru tänava taksopeatuse konkursiga ühele taksofirmale rendile.


Halduskohtu kantseleist öeldi, et Poolakult mõisteti välja ka 10 000 krooni menetluskulusid. Kohtuotsuse võib 30 päeva jooksul edasi kaevata.

Lembit Poolak ütles Postimees.ee'le, et pole veel otsustanud, kas kaebab otsuse edasi või mitte. «Selline kohtuotsus loomulikult kurvastab ning paljud taksojuhid ütlesid sellest kuuldes, et nende õiglustunnet on tugevalt riivatud. Nüüd laseme asja advokaatidel analüüsida ja otsustame, kas kaebame edasi või mitte,» lausus Poolak.

«Esimene mulje on küll selline, et vist ei jää muud üle, kui edasi kaevata. Sellepärast, et paljusid asju, millele meie oma kaebuses tuginesime, ei ole kohus üldse arvestanud, näiteks vastuolu konkurentsiseadusega. Siin ei ole ühtegi viidet, et seda küsimust oleks üldse analüüsitud,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles