Rahvas vuras aiakärudega varavalges ehituspoodi avama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Massiivne reklaamikampaania tõi täna varahommikul kella 5ks sadu inimesi koos aiakärudega Tallinnas Lasnamäele ehituskaupluse Bauhaus avamisele, et osaleda 10 000-krooniste kinkekaartide loosimises.


Postimees.ee reporteri hinnangul oli avamiskampaania alguseks Tähesaju teel asuva kaupluse ette kogunenud pikk järjekord ning hinnanguliselt võis seal kell 6 alanud loosimisele olla tulnud kuni viissada inimest, enamik aiakärudega, sest see oli loosis osalemise üks tingimusi.

Loomulikult olid üliõnnelikud need, kellel varajane kohalolek end kuhjaga ära tasus, kuna segumasinast tõmmati välja just tema loosikupong. Nii mõnigi võitja hakkas suurest rõõmust kilkama ja hüplema.

Rahva kogunemise ajal kella 5-6 vahel jagati inimestele erinevaid auhindu ja pakuti meelelahutust. Pihku pisteti neile ka trummipulgad, millega vastu aiakärusid tagudes varahommikusel Lasnamäel kõva lärmi teha sai. Hästi läksid rahvale peale tasuta jagatud plastämbrid, neid võttis mõni kohe kümmekond.

Rahva seas oli nii noori kui vanu inimesi, väidetavalt oli kõige vanem kärumees 76-aastane. Kõige kaugemalt jalgsi tulnu oli üks Kadrioru mees, ent oli tuldud ka Hiiumaalt ja Abrukalt.

Üks uudishimulik, kes enda sõnul tahtis lihtsalt teada, palju inimesi sellisele üritusele kohale tuleb, võttis parkimisplatsil koha sisse juba eile õhtul. Veidi enne kella 6 hakkas rahvast vähemaks jääma, sest loosimine sai läbi.

Kokku loosis Bauhaus avamise puhul välja 20 ehituskaupluse 10 000-kroonist kinkekaarti, poodi lastakse inimesed kell 7. Tallinnas valminud Bauhaus on esimene selle keti pood kogu Baltikumis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles