Harju tänava liuväljal uisutas talvel ligi 25 000 inimest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harju tänava liuväli.
Harju tänava liuväli. Foto: Raigo Pajula.

Harju tänava liuväljal oli käesolev hooaeg igati edukas - uisutajaid oli kokku 24 451, sellest kooliõpilaste kehalise kasvatuse tundide raames külastati liuvälja 4055 korda.


Harju tänava tehisjääga liuväli avati sellel hooajal 8. novembril 2009 ja kuigi algselt oli plaan sulgeda plats 28. märtsil, otsustasid Tallinna kommunaalamet ning liuvälja operaator AS HK Hall hoida liuvälja ühe nädala võrra kauem avatuna, mistõttu sai uisutada kuni pühapäeva õhtuni.

«Lõppenud hooaeg oli Harju tänava liuväljal neljas, kuid ühelgi varasemal hooajal pole uisuplats nii kaua avatud olnud ,» ütles liuvälja projektijuht Silver Uustalu. «Võimalus aprillis Tallinna vanalinnas vabas õhus uisutada oli üsnagi ainulaadne kogemus ja vaatamata kohati vihmasele nädalavahetusele registreeriti aprilli nelja päeva jooksul 184 külastajat.»

Kokku on alates 2006. aastast Harju tänava uisuplatsil registreeritud 117 944 külastust.

Tallinna kommunaalametit kureeriva abilinnapea Deniss Boroditši sõnul demonteeritakse tehisjääga liuväli 17. aprilliks. «Siis alustavad seal tööd Kadrioru pargi hoolsad aednikud Ain Järve juhendamisel ja hiljemalt aprilli viimaseks nädalaks saab Harju tänava pargis taas mõnusalt kevadist vanalinna nautida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles