Torutööd jätavad nädalavahetusel osa Tallinna paneelmajade elanikest veeta

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paljud Tallinna elanikud võivad nädalavahetuseks veeta jääda.
Paljud Tallinna elanikud võivad nädalavahetuseks veeta jääda. Foto: Ron Chapple Stock/Corbis

Tallinna Vesi remondib eeloleval nädalalõpul Kristiines, Mustmäel ja Õismäel suures mahus torustikku, mistõttu jäävad sealsete paneelmajade ülemiste korruste elanikud veeta.

ASi Tallinna Vesi kommunikatsioonjuhi Reigo Marosovi sõnul on vee kadumine kahetusväärane. «Loodan elanike arusaamisele töö vajalikkusest, et tagada tuletõrjevee olemasolu ja paranadada torude seisukorda,» seletab Marosov.

Veefirma saatis elanikele infolehe, kus muu hulgas seisab, et normaalse veetarbimise korral on veesurve tagatud alumistel korrustel ning öisel ajal.

Alumised korrused on Marosovi sõnul esimesest kuni viienda korruseni, mis tähendab, et kõrgemal peavad inimsesed hommikudušši ära jätma või end sõprade-sugulaste poole värskendama minema.

Infolehel oleval avariitelefonil pole Marosovi kinnitusel veel keegi helistanud, samuti pole AS Tallinna Vesi saanud ühtegi protestikirja.

Marosov mõistab, et torutööd võivad inimestele ebameeldivusi tekitada, ent soovitab  inimestel mainitud nädalavahetuseks tarbevett varuda või hoopis Tallinnast ära suvilasse sõita.

Tööde teostamiseks sulgetakse kahe kilomeetrine lõik Mustamäe-Õismäe torustikust 8. augusti õhtul kell 22. Remonditööd plaanitakse lõpetada 10. augustil kell 12 päeval.  Suurimat kannatust palub Marosov varuda laupäeva hommikuks, mil veel tarbimine on kõige suurem. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles