Poliitkohviku karm argipäev: tasuta lõunaid ei saa

, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harju mäel avati Edgari kohvik ja Edgar Savisaar jagas sel puhul isiklikult rahvale kohvi ja pirukaid.
Harju mäel avati Edgari kohvik ja Edgar Savisaar jagas sel puhul isiklikult rahvale kohvi ja pirukaid. Foto: Toomas Huik

Tallinncity palvel käis ilma rahata mööda Euroopat rändav reisisell Pavel uurimas ka Tallinna kesklinnas üles seatud valimiskohvikutes, kas võõras rändur sealt ilma rahata midagi hamba alla saab.

Wabaduse teisel korrusel asuvas Krossi kohvikus võttis Paveli vastu kena blond neiu, kes oli rändaja sõnul väga sõbralik. Ent kuna midagi polnud üle jäänud, saadeti rändaja heade soovide saatel teele, ja soovitati mõnest teisest kohvikust, näiteks Mustast Puudlist küsida.
Harjumäel asuvas Edgari kohvikus räägiti talle küll kohvist ja küpsistest, ent rändur ei saanud päris täpselt aru, kust ta neid saama peaks. «Kuna nägin, et enamik inimesi ostab asju ikkagi raha eest, palusin klaasi vett ja tulin tulema,» rääkis noormees.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles