Video: vaata, kuidas moodsad vanaemad hiphoppi tantsivad!

, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: JJ-Street Baltic Session

Eesti tänavatantsupioneer Joel Juht on treeninud üle 70-aastastaseid tantsuhuvilisi, kes esitavad uhiuue tantsunumbri 20. oktoobril Nokia Kontserdimajas tänavakultuurifestival JJ-Street Baltic Session.

Reet Linna soovib uuel hooajal oma ETV saates Prillitoos suunata vanemaid inimesi proovima uusi põnevaid asju, mida nad varem teinud ei ole. Koostöös Reet Linnaga otsustaski Joel Juht esimest korda õpetada hiphoppi tantsima ka vanema generatsiooni esindajad, kes löövad säravate kostüümide ja tempoka kavaga pahviks kõik pealtvaatajad 20. oktoobril Nokia Kontserdimajas.  

Tantsijad on väga innustatud ning jube sel nädalavahetusel esinevad Nokia Kontserdimajas seni kõige vanemad tänavatantsijad, keda Eestis on nähtud.

Eesti hiphopivanaemad on ilmselt innustust saanud Euroopast: vanemate daamide tantsurühma Crazy Ladies oskused vaimustasid hiljuti ka Saksamaal talendiotsingusaate Supertalent žüriid, kui prouad esitasid oma versiooni kuulsast «Gangnami Style'ist».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles