Tallinnas tabati kioskisse sisse murdnud mees

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kioskisse sisse murdnud mehe juurest leitud kott sigarettidega.
Kioskisse sisse murdnud mehe juurest leitud kott sigarettidega. Foto: G4S

G4Si patrullekipaaži turvatöötaja pidas ööl vastu teisipäeva Tallinnas kinni mehe, kes murdis sisse Kristiine linnaosas asuvasse kioskisse.


15. oktoobril kell 00.59 sai G4Si juhtimiskeskusesse sissetungihäire Kristiines asuvast kioskist, teatas ettevõtte pressiesindaja. Paari minutiga kohale saabunud patrullekipaaži turvatöötaja märkas, et kioski ukse ees olev turvakardin on üles kangutatud ning ukse klaas on lõhutud.

Lähemal vaatlusel selgus, et kioskis viibiv sissemurdja, nooremapoolne meesterahvas, on parajasti ametis sigarettide ladumisega suurde musta prügikotti. Turvatöötaja andis kioskis toimetanud meesterahva koos sigaretilaadungiga üle kohale kutsutud politseinikele.

Käesoleva aasta esimese kuue kuu jooksul andsid G4Si turvatöötajad politseile üle 32 sissemurdmistelt tabatud isikut. Samuti anti esimese poole aasta jooksul politseile üle 1822 õiguskorra rikkujat, kellest üle poole jäid vahele poevargustega.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles