Tallinna spordiklubides saab treenida hilisööni, Viimsis koguni 24h

, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kel energiat pärast päevategemisi üle jääb, ei pea enam muretsema, kas ka trenni jõuab – mõned pealinna spordiklubid hoiavad uksi hilisööni lahti, Viimsi uus spordiklubi on aga lausa ööpäev läbi avatud.

Spordiklubi Viimsi Sport eestvedaja Mart Poola sõnul pakutakse ööpäev läbi treenimisvõimalust sarnaselt USA, Inglismaa ja Soome spordiklubidega. «Kui kassapidaja vahetus lõpeb alles kell 22, peab ka temal olema võimalus trenni minna,» rääkis Poola.
Kuigi klubi on avatud olnud vaid 12 päeva, on juba praegu püsikundesid, kes südaööl või varahommikul trenni tulevad, öine trennipakett (kell 21-06) maksab aastase lepingu korral 29 eurot kuus. Kohapeal on administraator, kuid peatselt peaks uues klubis valmima ka virtuaaltreeningud, et ka öösel saab huviline soovi korral zumbat, spinningut või muud treeningstiili harrastada.

Ka Tallinna spordiklubid pakuvad oma kundedele võimalust treenida varahommikul või hilisõhtul: Arctic Club Haaberstis on esmaspäevast reedeni avatud kell 6.30 -23, Scala spordiklubi Tartu maanteel pakub treenimisvõimalust 7-24 ning Radisson Blu Hotel Olümpia 26. korruse tervisekeskus Club 26 on avatud 6-23.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles