Galerii: Lionite heategevuslaat tõi Vabaduse väljakule palju huvilisi

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna toimub Tallinnas Vabaduse väljakul Eesti Lions klubide heategevuslik laat, millega tähistatakse üle-Eestilist heateo päeva.

Laadal müüakse mitmesuguseid küpsetisi, võileibu, suitsutatud tooteid, alkoholivabu sooje jooke, aiasaadusi, lilli, kuivatatud teesid, hoidiseid, sinepit, mänguasju, sporditarbeid, jalanõusid, käekotte, kriiditahvleid jm. laadakaupa. Kogu müügist laekuv raha suunakse heategevusse.

Laadalistel on võimalus proovida õnneloosi, sõita karusellil ja testida end veloergomeetril. Muusikalist meelelahutust pakuvad Erich Krieger ja meesansambel «Kuldne õhtupäike».

Heateopäevaga tähistatakse Lions-liikumise Eestis tegutsemise 25. aastapäeva. Hetkel on Eestis 62 lionklubi 1280 liikmega ja 7 noorte LEO-klubi 116 liikmega.

Eesti Lions-piirkond on rahvusvahelise Lions klubide võrgustiku liige alates 1989. aastast. Lionklubide eesmärk on ergutada tegutsemishimulisi inimesi tööle ühiskonna hüvanguks ilma majandusliku kasuta. Ühtlasi õhutada tublidust, aidata kaasa kõrgete eetiliste eesmärkide saavutamisel kommertstegevuses, tööstuses, ühiskondlikel töödel ja isiklikes püüdlustes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles